Vad är Anysteel?

Anysteel (tidigare MR Teknik & Service) bildades 2011 av ett team som kom med en bakgrund från byggnadsindustrin och mekanik. Vår tanke och mål var att erbjuda flexibla lösningar från en bred uppsättning personer med lång erfarenhet och kompetens inom många områden. Under åren vi har varit verksamma utvecklas företaget ständigt av nya personer i vårt team som tillför och breddar vår kompetens. Verksamheten håller till i Arlanda stad men vårt geografiska arbetsområde är långt mycket större. 

Vi som arbetar är ett sammansvetsat gäng som funnit oss till rätta på marknaden med det vi gör.Många år inom dessa områden med hårt arbete och en stor vilja i att leverera ett perfekt resultat med nöjda kunder, detta har fört oss dit vi är idag vilket vi är väldigt stolta över.

Våra uppdrag kan spegla det mesta och vara både små som stora. Vi åtar oss det mesta och genomför det med precision och noggrannhet som är ytterst viktigt för oss, vårt mål är att få komma tillbaka nästa gång det finns ett behov av våra tjänster.

Vi har under ett antal år blivit en naturlig samarbetspartner där service, flexibilitet och väl utfört arbete i våra åtaganden mot kund har gett oss det förtroende vi förtjänar på marknaden.

Vår erfarenhet

Med vår samlade kunskap och ett samarbete med både små och stora kunder vet vi vad marknaden kräver av oss som leverantör av tjänster och färdig produkt. Vi anstränga oss och gör det där extra för att allt skall bli mer än bra. Vi vill att det vi utför skall möta upp förväntningarna mer än väl hos beställaren.

De tjänster vi utför och det samarbete vi får med våra kunder har alltid slutat med långvariga relationer och det värdesätter vi högt. MR Teknik finns där varje dag om så behövs och utvecklas ständigt.

Ett återkommande förtroende vi får är att vara där ingen annan vill vara, det kan vara montage, reparationer, kontroller och besiktningar av objekt som ibland inte är på den mest fördelaktiga plats. Men vi utför det, vet man bara hur man skall göra det och på ett säkert sätt är det inga problem. Nu vet vi det och det stärker oss i vårt arbete.

Har Ni ett arbete som måste utföras? – Kontakta oss… Vi fixar det!

Rulla till toppen